PRVENSTVO HRVATSKE – PAROVI

U Babićima je u Nedjelju, 21. srpnja 2019. godine, održan finalni turnir parova za Prvaka Hrvatske. Prema Propozicijama održana su regionalna natjecanja u tri regije i to „JUG“, „CENTAR“ i „SJEVER“ na kojima su prijavljene ekipe (parovi) održali natjecanja prema sistemu „svaki sa svakim“, a najbolje plasirane ekipe (parovi) stekle su pravo nastupa na finalnom Play-off turniru.

Ovogodišnji pobjednici i Prvaci Hrvatske u disciplini parova su par iz Vodnjanskog „AGROTURISTA“ u sastavu Drago Matika i Loris Maretić, koji su u vrlo tijesnom i neizvjesnom dvoboju za prvo mjesto bili bolji od svojih klupskih kolega Marija Orbanića i Borisa Tomišića. Treće mjesto osvojili su Vlatko Sarić i Samir Hafizović iz PK MURINE. Pobjednicima i drugo i treće plasiranim parovima dodijeljene su medalje i prijelazni pehar, dar Grada Umaga.

Pljočkarima, u ovoj godini predstoje natjecanja na finalnim turnirima u disciplinama „pojedinačno“ i „ekipno“ te dovršetak natjecanja na međunarodnim turnirima za „Pokal Alpe-Adrija“ koji se održava u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji i Italiji.