NATJECANJA PO REGIJAMA – EKIPE

NATJECANJA PO REGIJAMA – EKIPE

Kao što je to utvrđeno prilagođenim Kalendarom natjecanja PSH za 2020. godinu, održana su Regionalna natjecanja Prvenstva Hrvatske u pljočkanju za ekipe. Natjecanje je provedeno u skladu sa Preporukama za održavanje športskih natjecanja na otvorenom HZJZ i moramo biti vrlo zadovoljni ozbiljnošću organizatora pojedinih kola koji su omogućili siguran tijek natjecanja za sve sudionike.

Propozicijama je utvrđeno da se natjecanja drugog ranga odigravaju u četiri regije: JUG, CENTAR, SJEVER i ZAGORJE. U svakoj Regiji natječe se po četiri ekipe koje su međusobne susrete odigrale dvokružnim sistemom svaki sa svakim.

Pravo daljnjeg natjecanja stječu po dvije najbolje plasirane ekipe iz svake Regije a natjecanje će biti dovršeno finalnim Play-off turnirom u Rujnu. Tablicu poretka pogledajte ovdje ⇒ Prvenstvo HR_EKIPNO_poredak_2020  Konačna informacija o mjestu i datumu održavanja Play-off turnira biti će dostavljena svim klubovima i objavljena na ovim stranicama.

ZAPOČINJU NATJECANJA U PLJOČKANJU

ZAPOČINJU NATJECANJA U PLJOČKANJU

Na temelju preporuka za održavanje športskih natjecanja HZJZ, IO Pljočkarskog Saveza Hrvatske, donio je odluku za početak Ligaških natjecanja Prvenstva Hrvatske, i to u tri discipline: ekipno, parovi i pojedinci. Potvrđen je KALENDAR NATJECANJA ZA 2020. GODINU koji je prilagođen ovom kriznom vremenu, pa tako turniri čije je održavanje upitno, nisu uvršteni u Kalendar. Natjecanja počinju 8. lipnja 2020. godine.

Novost je održavanje natjecanja po REGIJAMA kojih ove godine ima četiri. Plasman u regionalnim natjecanjima omogućiti će nastavak natjecanja u finalnim Play-off turnirima po disciplinama. Propozicije i ostale potrebne dokumente pronaći ćete na stranici “Pljočkarski Savez Hrvatske – dokumenti”.